over ons

Simone Hessing Vintage, is al 25 jaar met liefde en passie geïnvesteerd in de recycle business. We bevinden ons in een consumptie maatschappij. Er worden alsmaar (goedkope) nieuwe kledingstukken gekocht. Zijn er niet al genoeg chique, hippe, stoere en mooie kledingstukken? Bij ons krijgen deze amper gedragen unieke kledingstukken van echte modeliefhebbers, een tweede kans! Deelt u deze visie en bent u net als ons geïnvesteerd in onze planeet, kom dan snel langs in de winkel!

Krijg een impressie van Simone Hessing Vintage met deze video en lees ons verhaal. Wie is Simone Hessing Vintage en is shoppen bij ons iets voor u?


'Simone Hessing Vintage' Modisch gekleed gaan in betere merkkleding en toch niet veel willen betalen? Daar is tegenwoordig een prima oplossing voor: VINTAGE. Hollywood ging ons voor. Celebraties zijn dol op Vintage kleding. Daarnaast is het hergebruik van kleding een nobel idee. Op zoek naar modische kleding van de betere merken, amper gedragen, dan moet je beslist even een kijkje nemen bij ons: SIMONE HESSING VINTAGE. In een sfeervol gedeelte van onze verbouwde boerderij heb ik al zo’n 20 jaar een vintage kledingzaak waar iedereen naar hart en lust kan winkelen. Er zijn weinig vintage winkels in Nederland die er zo mooi en overzichtelijk uit zien en de collectie is uitzonderlijk groot. Klanten komen van heinde en verre om een kijkje te nemen. In mijn winkel aan de Overhage help ik drie middagen per week iedereen met veel plezier en enthousiasme en voorzie ik de klanten van advies . Wie wil kan op afspraak komen. Er zijn veel mensen die daar gebruik van maken, lekker rustig, veel privacy en veel aandacht. Omdat mijn doelgroep vaak weinig tijd heeft is dit een goede oplossing. De wekelijks wisselende collectie bestaat uit merken zoals Marccain, Cambio, Fabiana Filippi, High, Repeat, Sarah Pacini en Airfield maar ook Super Trash, 10 Days en de exclusieve merken Dior, Chanel, Prada, Miu Miu kunt u bij ons vinden. Alles is recent, schoon, van goede kwaliteit en modisch. Door de diversiteit aan merken krijg je een hele leuke mix van kleding, schoenen en accessoires zodat iedereen kan slagen. Vanaf 10 euro kunt u bij ons zelfs al mooie kleding vinden in de uitgebreide uitverkoop hoek. Dus, wie van mode houdt en er leuk uit wil zien moet zeker een keer langs komen op de Overhange 9 in Cuijk.
  Simone Hessing

  Al 30 jaar actief in de mode.

  Simone Hessing
  Eigenaresse
  Noëlle Manders

  Mode adviseur

  Noëlle Manders
  Marketing & Verkoop - Stagaire

ONZE VOORDELEN

DUURZAAM

Wij als tweedehands kledingzaak dragen bij aan een circulaire economie.

contact

Bij ons kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee, heerlijk relaxt shoppen. .

exclusief

Een zeer uitgebreide, wekelijks wisselende collectie. Voor iedereen iets wils!